Het is zaterdag 14 juli extra leuk om te winkelen in de Kamper binnenstad! Die middag staat de zomereditie van het Verhaal van Kampen op het programma.  Het publiek wordt verrast met kleinschalige acts waarbij het vakantie vieren in Kampen een rol speelt. 

Bezoek zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur de Oudestraat en laat je verrassen door verrassende activiteiten:

Plof neer in een strandstoel  bij de Beach-bieb en geniet van een welverdiend moment van vrijetijd midden in de Oudestraat.
Ook zin om wat cultuur te proeven? Trakteer jezelf op een ‘Cultuur Cocktail’ van één van de culturele instellingen uit Kampen. Uiteraard met de nodige schepjes humor! Meer weten over de binnenstad? Maak een praatje met de rondreizende stadsgids en laat je verleiden tot een sterk verhaal over vakantie vieren aan de IJssel. 


Ook op muzikaal gebied word je verrast met vrolijke zomermuziek gespeeld door de jeugd van het Stedelijk Orkest. Samen met de drumband brengen ze tussen 13.00 – 15.00 uur een divers repertoire ten gehore. Zo wisselt de drumband tijdens een van de nummers de eigen slaginstrumenten om voor olievaten. Kinderen kunnen meedoen met een workshop en mogen daarna meespelen met een zelf gemaakt instrument met nummers van het orkest. 

Het Verhaal van Kampen is een initiatief van de Stadsgehoorzaal, het Stadsarchief, het Stedelijk Museum, de Bibliotheek en Quintus (SAMBIQ). Zij werken daarbij nauw samen met Kampen Marketing, Kamper Events en diverse Kamper ondernemers.

Datum & tijd
14 July 2018
13:00 - 17:00
Adres
Kampen centrum
Oudestraat 0
8261CC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
a.dunning@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media