Het dagboek van Anne Frank hoort al decennia tot de meest gelezen boeken ter wereld. Eens in de zoveel jaar verschijnt er een nieuwe theaterbewerking. Ilja Leonard Pfeijffer schreef het bijzondere script van Achter het Huis, waarin hij de thema's uit het dagboek handhaaft maar waarin ook de andere personages een stem krijgen. Bovendien voegde hij er nieuwe verhaallijnen aan toe.

Wat doet het leven in de benauwde omgeving van haar onderduikadres met een opgroeiend meisje? En hoe is dat voor de mensen om haar heen? Deze vragen vormden het uitgangspunt voor Achter het Huis, geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer. Zijn benadering laat zien wat het zo dicht op elkaar samenleven, terwijl buiten de vijand rondloopt, met mensen doet. Deze opeenstapeling van emoties als angst, liefde, hoop en wanhoop wordt helaas nog steeds dagelijks ervaren in oorlogsgebieden.
Een voorstelling voor jong en oud over een bijzonder meisje en de mensen om haar heen.

De regie is in handen van Johan Doesburg en er staat een prachtige cast.
Wij zijn vól verwachting!
Datum & tijd
03 November 2017
20:15 - 23:00
Adres
Stadsgehoorzaal
Burgwal 84
8261ES Kampen
Contact
Laurence De Temmerman
038-3317343
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
l.detemmerman@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media