Wegens groot succes en mooie reacties komt Onvoowaardelijk terug!

Onvoorwaardelijk is een dansproductie over de ziekte Alzheimer. Iedereen die te maken heeft met deze ziekte zal herkenning vinden in deze voorstelling.

De titel van de voorstelling verwijst naar het gevoel dat veel mensen zullen herkennen als de ziekte Alzheimer intrede doet in een leven; het gevoel van 'altijd aan staan' en er altijd willen zijn voor degene die afhankelijk van je wordt. Machteloosheid, verdriet en wanhoop nemen een grote plek in in dit proces.
De choreografen zoeken in deze voorstelling naar een ander, vooral troostend perspectief op de ziekte. De muziek werd speciaal voor deze voorstelling gecomponeerd en zal live worden uitgevoerd.

Choreografie: Germa Scholten en Marjan Hommes (Vuur en Vlam Produkties)
Muziek: Micha Wink
Datum & tijd
09 November 2017
20:15 - 21:00
Adres
Stadsgehoorzaal
Burgwal 84
8261ES Kampen
Contact
Laurence De Temmerman
038-3317343
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
l.detemmerman@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media