Zondagmiddag zal de eerste Lighthouse jeugddienst van het nieuwe seizoen worden gehouden en we hebben er heel veel zin in!

Het thema is: Ben jij online?

De dienst gaat over bidden. Het is soms best lastig om te bidden. Je wordt gemakkelijk afgeleid door alle media en prikkels om je heen en misschien vraag je je wel af hoe je moet bidden. Thuis heb je geleerd om te bidden en te danken bij het eten en voor het slapen gaan. Omdat het hoort. Maar kun je ook op andere manieren bidden en hoe kan bidden meer worden dan alleen eenrichtingsverkeer?

De dienst wordt muzikaal begeleid door praiseband Up! Annerieke is gast- vrouw en de overdenking wordt gedaan door ds. van Dijk. Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom voor een kopje koffie/thee of een glas ranja. Om 17:00 uur begint de dienst. Wij kijken er heel erg naar uit. Tot dan!
Datum & tijd
29 October 2017
17:00 - 18:00
Adres
NGK Kampen
Broederweg 34
8261GT Kampen
Contact
Willemijn van Dijk
0642104205
www.ngkkampen.nl
willemijn_v_dijk@hotmail.com
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media