Op dinsdag 14 november wordt in Kampen de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld. Presentator is dominee Albert Hakvoort uit Kampen.

De NBG-Bijbelquiz staat garant voor een gezellige avond
'Spannend en ontspannend tegelijk', zegt ds. Jan Bouma voorzitter van de Kamper NBG werkgroep . Spannend, omdat het een wedstrijd is, maar ook óntspannend, want de quiz bevat veel humor en interessante weetjes. 'Of je nu een doorgewinterde bijbellezer bent, of iemand met niet zo veel bijbelkennis, de vragen zijn zo gemaakt dat iedereen plezier en uitdaging kan beleven aan de quiz', aldus ds. Bouma.

Hervormers
Eén van de onderdelen heeft als onderwerp: 'Hervormers'.
Uiteraard heeft dat te maken met het Reformatiejaar. Maarten Luther bracht met zijn bijbelvertaling in de volkstaal de Bijbel dicht bij mensen. En dat sluit dus precies aan bij de missie van het NBG. Overigens zijn de vragen in deze categorie wel echte bijbelvragen dus ook zonder kennis van de kerkgeschiedenis kun je die beantwoorden.'
Datum & tijd
14 November 2017
20:00 - 22:00
Adres
Ichtus College
Jan Lichthartstraat 1
8265 cj kampen
Contact
Arjan van der Weerd
0617440875
www.bijbelgenootschap.nl
nbgkampen@gmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media