De gemeente Kampen zet een interactief traject ‘Hanzeborden’ in om samen met belanghebbenden op een leuke, creatieve en leerzame manier na te denken over de toekomst van de binnenstad en iedereen kan meedoen. Op zaterdag 4 november van 10.00 – 15.00 uur wordt speciaal voor inwoners, consumenten, toeristen en andere betrokkenen bij onze binnenstad een inloopbijeenkomst in de Stadskazerne georganiseerd. Om alvast een indruk van het spel Hanzeborden te krijgen, heeft iedereen de mogelijkheid om het spel te ontdekken en te spelen.

De gemeente Kampen heeft de ambitie om samen met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden te werken aan de toekomst van de binnenstad. Dit willen we onder andere doen door gezamenlijk de Detailhandelsvisie 2015 (Recreatieve Binnenstad) en de Retaildeal verder te concretiseren, zodat een start gemaakt kan worden met de uitvoering. Kortom, we willen zo veel mogelijk ideeën ophalen en bepalen wat belangrijk is voor de binnenstad om dit vervolgens gezamenlijk tot uitvoering te brengen.

Hiervoor is een werkwijze ontwikkeld speciaal voor de gemeente Kampen: Hanzeborden. Dit is een traject op basis van serious games. Met deze games prikkel je de creativiteit van de deelnemers en kom je snel tot goede en, nog belangrijker, gedeelde en gedragen inzichten.

Iedereen die geïnteresseerd is en zich betrokken voelt bij de binnenstad, kan op zaterdag 4 november tussen 10.00 – 15.00 uur binnenlopen in de Stadskazerne om het spel te ontdekken.
Datum & tijd
04 November 2017
10:00 - 15:00
Adres
Stadskazerne Kampen
Oudestraat Kampen 216
8261 CA Kampen
Contact
Tineke de Nooij
+ 31 06 20008539
www.stadtego.nl
t.denooij@kampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media