Op D.V. 11 november 2017 houden wij met ons nieuwe koor een concert t.b.v. de Stichting Kimon. Dit concert is tevens ons debuutconcert!

Het jong-volwassen koor Soli Deo Gloria bestaat vanaf begin 2017. Het repertoire bestaat uit klassiek-geestelijke muziek, van Bach en Händel tot Rutter. Het koor staat onder de bezielende leiding van Ton Adema. De vaste begeleider is Niels Adema.

Tijdens de avond zullen ook de orkesten 'Animato' en 'Create Cantus' een bijdrage leveren. Appelwoord: Dhr. Roelof Bisschop (Tweede Kamerlid SGP).

De opbrengst van het concert is ten behoeve van de stichting Kimon, specifiek voor de opbouw van een fonds t.b.v hulp aan schoolkinderen in Syrië. Zie voor meer informatie www.kimon.nl.

De entree bedraag €5,00 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen. Als u met uw gezin komt, betaalt u slechts voor 1 kind. Er zal ook een collecte worden gehouden.

Allen hartelijk welkom!
Datum & tijd
11 November 2017
20:00 - 21:45
Adres
Burgwalkerk
Burgwal 60
8261EP Kampen
Contact
Mark van Winkelen
061196017
www.crksolideogloria.nl
info@crksolideogloria.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media