Op zaterdag 11 november organiseert Quintus een Kunstmiddag speciaal gericht op kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke en/of sociale beperking Tussen 14.00 en 16.00 uur staan - roulerend - drie workshops op het programma.

In het bandlokaal van Quintus gaan deelnemers onder leiding van docent René Lorist in kleine groepjes spelen op diverse instrumenten, dansdocente Ellen Diender verzorgt een workshop met bewegingsspellen en in het beeldend lokaal gaat docente Jolanda van Tuinen met haar deelnemers aan de slag met druktechnieken, textiel, verf en andere materialen. Iedere workshop is afgestemd op het niveau van de groep. De entree voor de Kunstmiddag Anders bij Quintus aan de Vloeddijk 38 in Kampen is €7,50 euro p.p. (voor alle drie workshops samen!) inclusief koffie, thee en limonade. Het is mogelijk om per deelnemer gratis een begeleider of maatje mee te nemen. Meer informatie of aanmelden kan via www.quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.
Datum & tijd
11 November 2017
14:00 - 16:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media