Zaterdag 11 november is het zover, dan houdt abwesterink haar openingsfeest bij Read Shop Bos in Kampen van 11.00 - 13.00 uur. Tijdens het openingsfeest laat ze met plezier haar producten zien, wordt de website gelanceerd en zijn er leuke activiteiten, waaronder een tekenwedstrijd. Zeker een aanrader om naar toe te gaan met de kinderen!

Abwesterink ontwerpt producten waar kind en ouder blij van worden! Kom langs bij het openingsfeest en ontdek het zelf. Sinds juni heeft Berdien Westerink haar eigen ontwerpbureau abwesterink opgericht voor het ontwerpen en produceren van producten voor kinderen. Vanuit haar achtergrond als interieurarchitect ontwerpt ze met veel enthousiasme ruimtelijke en grafische producten, waarbij het plezier en de ontwikkeling van het kind voorop staat.

Kom jij ook?

Voor meer informatie en het programma van het openingsfeest ga je naar www.facebook.com/abwesterink.
Datum & tijd
11 November 2017
11:00 - 13:00
Adres
Read Shop Bos
Oudestraat 41-43
8261 Kampen
Contact
Berdien Westerink
0641570003
www.facebook.com/abwesterink
info@abwesterink.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media