Op zaterdagmiddag 11 november organiseert het Ikonenmuseum een workshop lampion maken. Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen vanaf 6 tot 12 jaar aan de slag in het museum. Het maken van een lampion kost €2,00.

De Sint Maartenoptocht in de Kamper binnenstad start op 11 november in het Ikonenmuseum. Wie meeloopt in deze optocht kan 's middag een lampion maken in het Ikonenmuseum. Er wordt geknipt, geplakt en gevouwen, er wordt gewerkt met karton, gekleurd papier en ijzerdraad. Tijdens de workshop wordt verteld over St. Maarten. Over wie hij was en waarom kinderen met lampions langs de huizen gaan. Afbeeldingen van St. Maarten in het Ikonenmuseum worden bekeken. Loop je mee in een andere Sint Maartenoptocht? Geen probleem, ook dan mag je een lampion komen maken in het Ikonenmuseum. De workshop wordt begeleid door Carin Koopman van cultuurZIEN.

Kijk voor meer informatie op www.ikonenmuseumkampen.nl of www.cultuurzien.nl of bel met (038) 331 10 24.
Datum & tijd
11 November 2017
14:00 - 16:00
Adres
Ikonenmuseum Kampen
Buitennieuwstraat 2
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media