Op de biomarkt vind je het allerbeste van Kamper land en stad. Op zaterdag 11 november kunt u komen proeven in De Sigaar aan de Botermarkt 3.

Bij de groentekraam van De Warmoezerij kun je zien en proeven welke groente dit seizoen heeft opgeleverd. Je kunt ook een groente abonnement afsluiten, zodat je altijd verzekerd bent van verse biologische seizoensgroenten. Bij de kraam van OpdeValreep vind je zakjes met St.Maarten-worteltjes voor de kinderen. De chefkok van restaurant De Bottermarck loopt ’s ochtends een rondje over de markt en duikt daarna de keuken in. Later op de dag worden er speciale gerechtjes geserveerd met producten van de biomarkt om te proeven voor iedereen. Chocoladewinkel Zoetelief komt met chocola en speciale thee. Thuisgemaakte pumpkin pie is heerlijk bij een kopje koffie.

Er zijn twee soorten biologische walnoten te koop. Er is Verlorengroentesoep met witte bonen, geserveerd met saucijsjes en rookworst uit Zalk.
Thuisgemaakte pumpkin pie is heerlijk bij een kopje koffie. Diverse kruidenproducten zijn te vinden op de kraam van de kruidenvrouwen. Voor deze prachtige najaarsmarkt hebben we een selectie van thuisgemaakte biologische lekkernijen, zoals stoofperen in glas en courgettepickles.

De markt is van 10 uur tot 16 uur. De laatste markt van dit jaar is op 9 december.
Mocht je zelf nog een kraam willen vullen met thuisgemaakte lekkernijen, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie of vragen kun je een mail sturen naar: onbespoten@gmail.com

Datum & tijd
11 November 2017
10:00 - 16:00
Adres
De Sigaar
Botermarkt 3
8261 GR Kampen
Contact
Peter
0654257075

desigaar@stakk.l
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media