Om de drie maanden organiseert ´t Huys der Kunsten (Voorstraat 20) nieuwe exposities. Van 11 november 2017 tot 3 februari 2018 vindt de expositie ´Terug in Kampen´ plaats. Kunstenares Hedi Ploegstra is geboren en getogen in Kampen, maar woont tegenwoordig in Spanje. Een stad als Kampen vergeet je echter niet zomaar.

Tijdens de Hanzedagen in juni was er in De Stadskazerne al werk van Hedi te zien. Sfeervolle afbeeldingen met herkenbare silhouetten van karakteristieke plekken in Kampen, weergegeven in een gedempt kleurenpalet. Hoe wordt de stad herinnerd door een kunstenares die er opgroeide, maar nu in een geheel andere wereld leeft?

Deze serie is nu uitgebreid en siert tot en met 3 februari de meer dan zevenhonderd jaar oude muren van ’t Huys der Kunsten.
Het oudste huis van Kampen is iedere zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur gratis te bezichtigen. De suppoost vertelt graag over de geschiedenis van het pand en de actualiteit van de getoonde kunst.
Datum & tijd
11 November 2017
13:00 - 17:00
Adres
´t Huys der Kunsten
Voorstraat 20
8261 HS Kampen
Contact
Annemiek Jonker
0683555240
http://www.huysderkunsten.nl/
annemiek@huysderkunsten.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media