Hanzeborden is een Serious Game, speciaal ontwikkeld voor de binnenstad van Kampen om met verschillende betrokkenen na te denken over de toekomst van de binnenstad van Kampen. Het spel wordt gespeeld in verschillende rondes en met verschillende betrokkenen zoals bewoners, ondernemers, pandeigenaren, horeca, toerisme, cultuur etc.

Een eerste ronde is inmiddels gespeeld op 16 november j.l. maar omdat het én leuk én nuttig was organiseren we een EXTRA EERSTE RONDE van het spel voor nieuwe deelnemers op maandagochtend 11 december a.s.

Door middels van het spel denken we na over welke thema's belangrijk zijn voor onze binnenstad: Een goede mix van winkels en horeca? Een rijk cultureel aanbod? Goede bereikbaarheid? Gastvrijheid? Of een openbare ruimte om trots op te zijn? Welke acties horen bij deze thema's om dit bereiken? Maar ook welke belangen spelen een rol en wie heeft welke belangen?

Er zijn geen winnaars voor dit spel... maar er kan wel veel gewonnen worden! Vooral door samen te werken aan de toekomst van onze binnenstad!
Datum & tijd
11 December 2017
09:30 - 12:00
Adres
De Stadskazerne
Oudstraat 2016
8261 Kampen
Contact
Tineke de Nooij
+ 31 06 20008539
www.hanze-borden.nl
t.denooij@kampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen