Een sfeervolle, winterse Kunstmiddag staat er bij Quintus op het programma op zaterdag 9 december: met een Crea-X-Mas workshop voor kids, Kennismaken met de Midwinterhoorn en Train je Schrijfspier (16+).

Bij de Crea-X-Mas-workshop maken kinderen tussen 7 en 12 jaar van hout en ander materiaal een eigen 3D Kerstdecoratie. Inspirerende en soms gekke, onverwachte oefeningen helpen je over de drempel en zetten je schrijfknop aan bij de workshop Train je Schrijfspier. En deelnemers (10 jaar en ouder) bij Kennismaken met de Midwinterhoorn gaan vooral veel uitproberen. Tussendoor krijg je tips voor het bespelen, leer je de ‘regels’ voor het spelen in een groep en kan je experimenteren met verschillende melodieën.

De kosten voor de workshops zijn €7,50 p.p. Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl (ook voor meer info en tijden). Of kom op de dag zelf even langs bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 en kijk of er nog een plekje over is. Meer info: tel. 038-3371200.
Datum & tijd
09 December 2017
14:00 - 17:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media