Als proloog van Kerst in Oud Kampen organiseert het R.K. Buitenkerkkoor op zaterdag 16 december om 13.30 uur in de Buitenkerk haar traditionele kerstconcert. Versterkt met 11 projectzangers belooft dit concert weer een feestelijk en sfeervolle opmaat te worden naar Kerstmis.

De algehele leiding ligt in handen van Bram Gordijn, de dirigent van het Buitenkerkkoor. Het koor zal tijdens dit concert begeleid worden door Bram Brandemann op piano en Hinz-orgel en door mevrouw Regina Ederveen op harp. Het wordt een gevarieerd programma. Naast bekende Nederlandse en Latijnse Kerstgezangen zullen er ook Engelse en Duitse liederen te horen zijn. In de samenzang wordt u van harte uitgenodigd om met ons mee te zingen. Pastor Hans Schoorlemmer zal een bijdrage leveren met een kerstgedachte over het prachtige lied ‘The Crown Of Roses’ van P.I. Tschaikovski, wat vertelt over de levensloop van Jezus Christus.

Het concert wordt aangevangen met Ubi Caritas Et Amor van Ola Gleilo. Een lied dat verteld over waar zorg, liefde en vriendschap is, God aanwezig is.

Het kerstconcert begint 13.30 uur en de ingang is aan de Buiten Nieuwstraat 101, de deuren van de (verwarmde) kerk, gaan om 13.00 uur open. Aan het eind van het concert is er een collecte. We hopen u vanaf 13.00 uur te mogen begroeten in de Buitenkerk op zaterdag 16 december.
Datum & tijd
16 December 2017
13:30 - 15:00
Adres
R.K. Buitenkerk
Buiten Nieuwstraat 101
8261AS Kampen
Contact
Cornelis Rook
0655823152
thomasakempisparochie.nl
info@thomasakempisparochie.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media