Op vrijdag 15 & zaterdag 16 december wordt het jaarlijkse kleindierenevenement, de Hanzeshow, weer georganiseerd. Watervogels, kippen, hamsters, cavia’s, konijnen, kwartels en duiven in allerlei soorten en maten worden door een deskundig keurmeesterkorps beoordeeld op de raseigenschappen. Vervolgens worden per ras en per diergroep de mooiste dieren tot winnaar uitgeroepen.

De Hanzeshow wordt dit jaar voor de 30e maal georganiseerd door kleindiervereniging HKSV Kampen & Omstreken. In 2018 bestaat de vereniging 100 jaar, iets waar zeker uitgebreid bij stilgestaan wordt.

Op de show van dit jaar is een record aantal dieren ingeschreven. Dat beloofd nog wat voor komend jaar. Meer dan 1.250 dieren zijn te bewonderen, een aantal waar de organisatie meer dan tevreden over is. Kleindierfokkers uit de wijde omgeving weten ook dit jaar de weg naar Kampen weer te vinden, en ook de Zwolse Kleindierenclub heeft dit jaar hun clubshow bij de Hanzeshow ondergebracht.

Entree
De entree bedraagt € 2,50 per persoon | Kinderen tot 12 jaar € 0,50
Datum & tijd
15 December 2017
19:00 - 16:00
Adres
KHC Hallen
Veneweg 1a
8265 VC Kampen
Contact
HKSV Kampen
123456789
http://www.hksv-kampen.nl/
suzannedul@gmail.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media