We tellen de laatste dagen van het jaar 2017 af én op 30 december gaan we 'samen, sportief het jaar uit tijdens de Papegaaij & Tegelaar fysiotherapie Oudejaarsloop van Kampen! Een Kamper traditie die zijn weerga niet kent en al 36 jaar niet meer weg te denken is uit Kampen en omstreken.

Vele lopers uit het hele land weten elk jaar weer de weg naar Kampen te vinden vanwege de sfeer en het parcours. Het schitterende stadspark van Kampen is het decor voor deze loop, met langs het parcours enthousiaste toeschouwers en bulderende melkbussen. Het is ook de enige loop in Nederland waarbij de carbidschieters met hun melkbussen (nog zo'n Kamper traditie) de lopers naar de finish toe knallen!

Praktische informatie:

Locatie: Horstsingel 1, 8261 DD Kampen (naast het gemeentehuis van Kampen)
Tijd: 
Route: Door het prachtige stadspark van Kampen
Parkeren: Parkeren kan op het Burgemeester Berghuisplein. Voldoende gratis parkeerplekken aanwezig!
Uitslagen: Alleen van de Halve Marathon via de site www.avisala96.nl 
Organisatie: Atletiekvereniging AV Isala '96 www.avisala96.nl
Contact: webmaster@avisala96.nl

Kidsrun: Voor de jeugd t/m 12 jaar is er de kidsrun van 1200 meter.
Ronden van 3 km: Tijdens de Papegaaij en Tegelaar Oudejaarsloop van Kampen lopen deelnemers ronden van 3 km door het schitterende stadspark van Kampen. Lopers kunnen kiezen 3, 6, 9, 12, 15 of 18 km.
Halve Marathon van Kampen: Voor deelnemers die het jaar op bijzonder sportieve wijze willen afsluiten is er de Halve Marathon van Kampen. Op zaterdag 30 wordt de laatste Halve Marathon van het jaar gelopen in Kampen.

Goed doel:

Dit jaar is er ook een goed doel gekoppeld aan de Papegaaij & Tegelaar Oudejaarsloop 2017. Bij de inschrijving kunt u aangegeven of u €1,-, €2,- of €5,- wil doneren aan het Jeugdsportfondsonds Kampen!

Kijk voor meer informatie op: www.avisala96.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media