Rond ''Kerst in oud Kampen'' organiseert cultuurZIEN twee maal een stadswandeling door het festivalgebied. Op vrijdag 15 december om 15.30 uur en op zondag 17 december om 14.00 uur start een wandeling vanuit Het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De wandelingen duren een uur en na afloop wordt opgewarmd met een kop chocolademelk (of thee/koffie). De deelnamekosten voor beide wandelingen bedragen € 7, 50 (incl. consumptie).

Het is één en al nostalgie en romantiek tijdens Kerst in oud Kampen, maar wat is de werkelijke geschiedenis van het noordelijke stadsdeel in Kampen. Welke panden vormden de oudste kern van De Stadskazerne? Wat was de oorspronkelijke functie van het Van Heutszplein? Wie woonden er in het Keizerskwartier? Ga cultuur zien in Kampen en duik daarna onder in de sfeer van Kerst in oud Kampen.

Het max. aantal deelnemers per wandeling is 15, dus vooraf aanmelden voor deelname is verstandig. Aanmelden via kunst@cultuurzien.nl of bel met 038-331 10 24.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media