Het einde van dit jaar is weer in zicht en daarmee is ook het traditionele WK darts begonnen! In MFC 't Ukien wordt daarom op vrijdag 29 december een oliebollen darttoernooi georganiseerd, waar iedereen aan kan meedoen.

Ben je een ervaren darter, of gooi je pijltjes als een oliebol? Dat maakt niet uit. Iedereen kan deze avond meedoen en heeft evenveel kans.

Er wordt gespeeld met koppels, in de 301 variant (starten van 301 en eindigen met een dubbel). De enige voorwaarde is dat de samenstelling van een koppel uit maximaal één ervaren competitiespeler bestaat.

Er is geen reden om die avond thuis te blijven: de radio staat aan op de Top2000 en op een scherm kun je live het WK darts volgen. Zo hoef je niets te missen van je favoriete darters!

Inschrijven kan via Dick van der Wal: 06-11585556 of kijk op de website van 't Ukien.
Datum & tijd
29 December 2017
19:30 - 00:30
Adres
MFC Korteweg
Korteweg 4
8261DC Kampen
Contact
Dick van der Wal
+31611585556
http://www.ukien.nl
dvdwal@hotmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media