De Oscars gaan naar... onze filmers van de Kamper Minikronieken. Niemand minder dan burgemeester Bort Koelewijn deelt ze uit tijdens de feestelijke première op 21 februari in de Stadsgehoorzaal. En jij kunt hierbij zijn! Gratis toegang.

TIEN FILMS

Tien filmers. Tien vertellers. Tien films. Je bent getuige van een uniek filmproject van en voor inwoners van de gemeente Kampen. De filmers hebben de afgelopen maanden leren interviewen, filmen en monteren. Zij brengen het bijzondere verhaal in beeld van andere Kampenaren.

Mensen die schulden of andere problemen overwonnen. Mensen die iets doen om hun buurt of wijk mooier en leuker te maken. Tijdens deze feestelijke première gaat de rode loper uit voor de deelnemers van de Kamper Minikronieken en iedereen die komt kijken.

WEES WELKOM

Je bent van harte uitgenodigd. Bewonder je kennis, vriend(in), familielid of buurtgenoot op het witte doek.

Dit bijzondere evenement vindt 21 februari 2018 plaats in de Stadsgehoorzaal en begint om 19.00u met een inloop vanaf 18.30u. 

Mis dit unieke evenement niet!
Datum & tijd
21 February 2018
19:00 - 23:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Hilda Helmhout
0646278863
www.verhalenhuiskampen.nl
hilda@verhalenhuiskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media