Met meer dan 2000 feestgangers was de New Year’s Eve Party van afgelopen jaren volledig uitverkocht! Music Club Kampen haalt alles uit de kast om ook 2018 knallend te beginnen. De New Year’s Eve Party wordt sowieso een nacht met fijne beats. Maar natuurlijk is er ook champagne, zijn er podiumdanseressen and there will be more...

Tony Junior
DJ Tony Junior is als eerste aan de line-up toegevoegd. De Utrechtse DJ brak wereldwijd door dankzij zijn nummer 1 hit ‘Get Down’. Hij maakte deze hit met Tiësto. Tony Junior is geen onbekende in de clubscene en draait al een tijd mee op het hoogste niveau in dj-land. Het grote publiek leerde hem kennen in de realit serie 'Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon' die werd uitgezonden op RTL 5.

Bert Dekker
Jullie kennen hem sowieso van vorig jaar en van de 90's Party XL op 30 september, hier nam hij de tafel over van Mental Theo.
Dit keer lost hij TONY JUNIOR af en gaat door tot we niet meer kunnen !
DJ Dekker draait 150 keer per jaar door heel Europa om mensen in een goede vibe te krijgen en te verbazen met zijn manier van draaien. Door scherp te zijn, creëert hij energie d.m.v. contrasten en raakt zijn publiek bevangen door de positieve beleving.
Met beats, breaks, guitars en scratches maakt hij een unieke mix van Urban, R&B, Hip Hop, Club, Soul en Classics.

Toegevoegd aan de line-up van New Year's Eve Party 2018: DJ Ron Buurman!
Cum laude afgestudeerd in feest maken: DJ Ron Buurman (bekend van Het Foute Uur) is een professionele allround DJ met meer dan een decennium ervaring in het vak. De meest opvallende kenmerken zijn een brede muziekkeuze en origineel microfoon-gebruik. Hiermee trekt Buurman door het land om samen met het publiek er een intense beleving van te maken. Hij neemt jong en oud mee op een muzikale reis waarbij zonder te forceren het tempo en de sfeer steeds weer naar een hoger level worden getild met bekende hits van alle jaren.
Datum & tijd
01 January 2018
00:30 - 05:30
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media