Op zaterdag 24 maart gaat de klok weer een uur vooruit en dat betekent bandjesavond in Kampen. De Zwolse band Goeiesmorgens Juffrouw Jannie brengt een ongedwongen en spontane sfeer in Moods & Roots events. Met hun meerstemmige zang en verrassende arrangementen loodsen de vijf mannen je langs diverse stijlen muziek uit verschillende tijden.

Het maken van pure muziek staat altijd bovenaan. Daarom spelen ze alleen op (versterkte) akoestische instrumenten: geen drummer, wel een Spaanse drumkist, ook wel Cajón genoemd; alleen akoestische gitaren en een toetsenist die gebruik maakt van de authentieke klanken van de Rhodes, Hammond en piano. Dus kom langs en geniet van deze fantastische band.
Datum & tijd
24 March 2018
21:00 - 03:00
Adres
Moods & Roots Events
Buiten Nieuwstraat 4
8261 AV Kampen
Contact
Ilona van Veen-Schouten
0640777966
https://www.moodsandroots.nl/
ilona@homava-groep.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media