Kom deze zomer naar de Kamper Ui(t)dagen in Kampen. Tijdens de Kamper Ui(t)dagen kan je genieten van een gezellige braderie. Een heleboel leuke kramen gevuld met leuke koopjes van de lokale winkeliers en landelijke marktkooplieden. Daarnaast is er live muziek op de terrassen en worden er gezellige feesten op de Plantage georganiseerd tot in de late uurtjes.

De Kamper Ui(t)dagen zijn al jaren een grote publiekstrekker in de zomerperiode; talloze kraampjes, acts en optredens maken de stad tot een gezellige huiskamer. Tijdens deze dagen worden er tal van activiteiten georganiseerd waaonder het beklimmen van de Nieuwe Toren, het varen op de IJssel, straattheateracts en nog veel meer. Kom 26 juli, 2 augustugs, 9 augustus, 16 augustus en/of 23 augustus naar Kampen en geniet van in de historische binnenstad!

Nieuwe toren beklimmen
Tijdens de Kamper Ui(t) Dagen kan men van 10:00 tot 17:00 uur de Nieuwe Toren beklimmen. Volgens traditie is dit schitterende monument open voor bezichtiging waar u uiteindelijk kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de binnenstad van Kampen. Op de eerste Kamper Ui(t) Dag is dit tevens het toneel van de aftrap van dit zomerfestijn in de binnenstad van Kampen. De beklimming kost €3,- per persoon, bovenop de Nieuwe Toren staat iemand die uitleg geeft over de stad.

Vaar mee met de Veerman van Kampen
Tijdens alle Kamper ui(t) dagen is het weer mogelijk een vaartocht te maken op Salonboot Veerman van Kampen. Kijk voor de verschillende tochten op www.deveermanvankampen.nl.

Vaar mee met zeilschip de Jannes van Campen
Tijdens de Kamper Ui(t)dagen is het mogelijk om een uur mee te gaan het water op. De vertrektijden zijn als volgt: 13.00, 14.15 en 15.30. Tickets zijn verkrijgbaar op de dag zelf bij "Kijk op Kampen" aan de Oudestraat 163, in het centrum van de stad. Vooraf reserveren kan via www.rondvaartkampen.nl of info@rondvaartkampen.nl. De kosten bedragen voor volwassenen € 7,50 incl. 1 x koffie of thee en voor kinderen tot 12 jaar: € 4,- incl. 1 x ranja. Voor kleine kinderen zijn er reddingsvesten aanwezig. Ligplaats: ter hoogte van IJsselkade 64.

Kijk voor meer informatie en het actuele programma per dag op: www.kamper-uitdagen.nl

Fotocredits: Richard Tennekes
Datum & tijd
23 August 2018
10:00 - 23:55
Adres
Ondernemersvereniging Kampen
Oudestraat en van Heutszplein 133
8261CK Kampen
Contact
J. Swillens
0654130406
www.kamper-uitdagen.nl
info@kamper-uitdagen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten