Buiten onze mega markt/braderie hebben we deze dag tal van amerikaanse voertuigen, harley's - usa trucks - usa cars - hotrods die de bezoekers kunnen bewonderen. Daarnaast hebben we veel Live entertainment, denkende aan live worstel shows, een bikine bike wash, een trial motor stunt show, een amerikaans straat theater team, een airbrush bodypaint show, een rodeostier, een echte adelaar demo, gratis rondritten met een amerikaanse schoolbus door kampen, een zaagkunstenaar, noem maar op...

Gedurende de hele dag is er Live muziek, met de Tumblin gogo's, the Marschalls en ACinDC. Onze top DJ garcon le groove verzorgt de muziek binnen 's avonds. Eten en drinken is volop te krijgen en er zijn een hoop gratis kinderattracties. Kijk op onze website www.riversidepartykampen.nl voor alle info.
Datum & tijd
25 August 2018
12:00 - 23:55
Adres
Riverside Party USA day
Loswal 10
8263BH Kampen
Contact
Mike

www.riversidepartykampen.nl
riversidepartykampen@gmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media