Op zaterdag 20 januari wordt van 10 tot 12 uur in Café Paatje in de Stadskazerne Kampen informatie gegeven over het Cultuurfonds Kampen. Bij ambassadeur Henk Schaafsma kan men dan terecht met vragen over het Cultuurfonds Kampen.

Het Cultuurfonds Kampen is het fonds van en voor cultuur in de gemeente Kampen. In aanmerking voor een financiële bijdrage komen vernieuwende projecten die de cultuurdeelname in de gemeente Kampen vergroten, zich onderscheiden als het gaat om amateurkunst, streven naar samenwerking tussen instellingen, amateurkunst en professionals, en stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke bruisende en levende gemeente op de kaart zet.
De volgende indientermijn eindigt op 1 februari.
Datum & tijd
20 January 2018
10:00 - 12:00
Adres
Café Paatje, Stadskazerne Kampen
Oudestraat 217
8261 CA Kampen
Contact
Eléon de Haas
06-23040169
https://www.cultuurfonds.nl/Aanvragen-overijssel
info@cultuurmakelaar.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media