Op zondagmiddag 25 februari wandel je van 12:00 uur tot 17:00 uur langs 5 toffe restaurants, een tabakmuseum, prachtige kerken en De Nieuw Toren. Bij alle restaurants geniet je van een mooi gerechtje met een aansluitend glaasje wijn! Als zesde stop sluiten we gezamenlijk af voor een toffe afterparty bij Proeflokaal Stomme van Campen! Leuk! Ga mee!

Deze restaurants doen mee: 

Restaurant Hendrick
Prachtig restaurant in een authentiek pand. De inrichting is huiselijk en modern tegelijk. Prachtige wijnspijs combinaties van de kundige bediening en een ware kunstwerkjes op je bord.

De Bottermarck
Sjieke bedoening hier, wauw! Lekker ouderwets, met linnen en zilver op tafel voel je je hier direct een prins of prinses. Een heuse wijnkelder, koninklijke bediening en op de kaart luxe ingrediënten als zeetong, truffel en hertenrugfilet. Nom!

BijAlex
Bij Alexander werkt met de beste producten en zoekt die met zorg uit. Dat proef je natuurlijk! In een huiselijke sfeer eet je de lekkerste menu's!

De Vier Kampen
Toptent met dito bediening, die er altijd een feestje van maken. De kaart is simpel, maar doeltreffend, hier voelt iedereen zich thuis.

Restaurant De Vijfsprong
Mooie tent op een fijne plein! Lekker lang zon, maar ook binnen is het heel verzorgd. Op de kaart een mix van bistro klassieks en fusion gerechten.

Proeflokaal De Stomme van Campen
Het cafe van dezelfde uitbater als Hendrick. Hier staan een paar echte vakmensen ontzettend hun best te doen. Deze afterparty wordt een feestje, dat staat vast!

Informatie en reserveren: 
Tickets € 55 

Reserveren via https://www.wijnspijs.nl/restaurant/1008/kampen-hendrick
Datum & tijd
25 February 2018
12:00 - 17:00
Adres
Binnenstad Kampen
Oudestraat en omgeving
Kampen
Contact
D. Lemstra
06-46418749
http://www.wijnspijs.nl
david@destommevancampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media