Iedere derde dinsdag van de maand organiseert Kamper Events de meest uitgebreide pubquiz van de regio. Op een unieke locatie (de Cellebroederspoort), met wisselende gasten, proefrondes en andere bijzondere elementen mag je als quizfanaat deze avonden niet missen. De eerstvolgende Kamper Poort Kwis is op dinsdag 20 februari. 


In 8 verschillende rondes strijden maximaal 20 teams van maximaal 5 personen om de maandelijks terugkerende wisselbeker. Kan jouw team de wisselbeker gedurende het seizoen het vaakst omhoog houden, of eindigen jullie met de rode lantaarn?

Test je kennis, daag vrienden uit en meet je met de slimsten van Kampen en omstreken. Maar bovenal.. Geniet van een leuke en gezellige avond!

Meedoen?

Reserveer jouw plek: https://kamperevents.nl/kamperpoortkwis/

De kosten bedragen € 15,- per team van maximaal 5 personen, een ronde hapjes is inbegrepen.

 

 
Datum & tijd
20 February 2018
19:30 - 23:00
Adres
Cellebroederspoort
Cellesbroeksweg
8261 GC Kampen
Contact
Jos Hogenbirk
038-3031621
http://kamperevents.nl/kamperpoortkwis
info@kamperevents.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media