Ontmoet andere ouders, lees een boekje samen met je (klein)kind en/of kom naar het voorleesmoment. Iedere woensdag, van 10.00 tot 11.30 uur, op de 2e etage van de Bibliotheek.

Lezen met een baby (3-5 maanden):
Een baby ziet een boek nog als speelgoed. Daarom gaat hij ermee zwaaien, of erop slaan of doet hij het boekje in de mond. Dat hoort bij het ontdekken van boeken. Speciale babyboekjes kunnen tegen een stootje.

Bij een boek hoort:

Bij papa of mama op schoot zitten, samen bezig zijn, naar iets kijken en vooral: luisteren naar hun stem. Over een paar maanden gaat je baby merken dat een boek ook nog iets anders is. Dat er interessante dingen in staan. Dan is het goed dat hij er al vertrouwd mee is.

Deze en meer tips vind je op: http://www.BoekStart.nl
Datum & tijd
14 February 2018
10:00 - 11:30
Adres
de Bibliotheek Kampen
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31 038 331 2101
https://www.bibliotheekkampen.nl/activiteiten-2015/278-boekstart
marketing@bibliotheekkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media