Zaterdag 14 april 2018 staat Music Club Kampen weer in het teken van Rock. De rockbands ‘The Unforgiven’ en ‘Children Of The Damned’ zullen het dak eraf rocken. Metallica en Iron Maiden fans zullen volledig aan hun trekken komen. Een heerlijke avond dus voor de echte rockliefhebber.

Voor deze avond zijn er alleen reguliere tickets te koop en geen VIP-tickets.

THE UNFORGIVEN
The Unforgiven bestaat inmiddels al enkele jaren uit een hechte vriendenkring. Kenmerkend voor The Unforgiven is het strakke samenspel en hun energieke live performance. Door de jaren heen heeft de band in binnen- en buitenland de zalen plat gespeeld. Hun optredens hebben een dynamisch en spectaculair karakter, wat erg aanslaat bij het publiek.

De echte rock, de oorspronkelijke "sound from the heart" spreekt echter niet alleen de enthousiaste Metallica-fan aan: elke ware muziekliefhebber geniet van de geweldige sfeer die The Unforgiven brengt. Met hun ruim 1,5 uur durende show nemen zij iedereen mee in de geschiedenis van Metallica, waardoor fans van het eerste uur en de latere instromers van een geweldige avond worden voorzien! Hierbij komen de mooiste ballads (Nothing else matters / The Unforgiven) en de hardste songs (o.a. Blackened / Damage inc./Frantic) aan bod, waardoor 3 metal-generaties bijeengebracht worden. Ook hun eigen medley passeert de revue, waardoor iedereen verrast wordt door een feest van herkenning.

CHILDREN OF THE DAMNED
Children Of The Damend is opgericht in 2001 en mede door de enorme passie van de 5 bandleden en als Tribute To Iron Maiden, behoort COTD tot de top der Europese Tributes. In heel Europa heeft de band inmiddels een behoorlijke schare “fans” opgebouwd en speelde COTD al voor duizenden mensen in Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië, Tsjechië, Polen, Griekenland, Engeland, Zweden, Finland, Turkije en Nederland. Het repertoire bevat alle classics van Iron Maiden en waaronder ook nummers uit de beginperiode die Iron Maiden al heel lang niet meer live speelt. Children Of The Damned neemt je mee op reis door de ruim 30-jarige carrière van de beste Metalband aller tijden; Iron Maiden.
Datum & tijd
14 April 2018
21:30 - 01:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
Jorita Meuleman
+31652518611
http://www.musicclubkampen.nl/agenda/legends-of-rock2
info@musicclubkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media