Bort Koelewijn, burgemeester van Kampen met ‘cultuur in de portefeuille’, heeft naar eigen inzicht een tentoonstelling samengesteld voor ’t Huys der Kunsten in de Voorstraat. ´De Smaak van…´ is een tweejaarlijks terugkerende tentoonstelling in het oudste huis van Kampen. Dan wordt er geen kunstenaar gevraagd om eigen werk te tonen, maar een bijzondere inwoner van Kampen die naar eigen smaak inricht.

Burgemeester Koelewijn, tevens vriend van ’t Huys der Kunsten, laat werken uit eigen en gemeentelijke collectie zien met het thema ‘water’. Hij is gefascineerd door de tegenstelling die de grens van land en water is. Het idee om op het water geen vaste grond onder de voeten te hebben vindt hij avontuurlijk. Burgemeester Koelewijn is dan ook een groot liefhebber van zeilen.

Tot en met 28 april zijn meer dan twintig werken te zien van onder andere Johannes Boele, Henk Poeder, Emile Moulin, William Dommersen, Frans Schot, Johann van den Noort, Jan Schilder, Hendrik Slijper, Dmitry Yakhovsky en Ina Akkerman.

De opening vindt plaats op zaterdag 10 februari om 15.00 uur. De Kamper zanger Geert Leurink zal de expositie muzikaal openen. De burgemeester zal een korte toelichting geven.

’t Huys der Kunsten, Voorstraat 20, is op zaterdagen geopend tussen 13.00 en 17.00 uur.

Wilt u ook vriend worden? Kijk voor meer infomatie op www.huysderkunsten.nl.
Datum & tijd
10 February 2018
15:00 - 17:00
Adres
´t Huys der Kunsten
Voorstraat 20
8261 HS Kampen
Contact
Annemiek Jonker
0683555240
http://www.huysderkunsten.nl/
annemiek@huysderkunsten.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media