Heb je thuis niet de materialen en mogelijkheden om te etsen? Stichting Grafisch Atelier Kampen organiseert daarom een introductiemiddag droge naald diepdruk-techniek! Op een laagdrempelige wijze, middels een plastic sheet, kan je experimenteren met deze druktechniek in onze werkplaats. Er is een ervaren drukker aanwezig om je te begeleiden en alle vragen te beantwoorden. De bijdrage voor deze middag is 10 euro (inclusief 1 etsplaatje en 3 afdrukken, ander verbruik is naar kostprijs) We hebben ongeveer plek voor 5 deelnemers.

Deze intro-middagen zijn nieuw bij het Grafisch Atelier Kampen. Maandelijks op een dinsdagmiddag staat er een techniek of thema centraal en is iedereen van harte welkom om te komen drukken of gewoon een kijkje te nemen in onze werkplaats. Aanmelden is gewenst, bij voorkeur via mail.
Datum & tijd
06 February 2018
13:30 - 16:00
Adres
Stichting Grafisch Atelier Kampen
Hofstraat 78
8261 BB Kampen
Contact
Tim Kok
06-28031990
http://grafisch-atelier.nl/grafisch-atelier.nl/contact/
info@grafisch-atelier.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media