Kom vanaf 10.00 uur naar de biologische binnenmarkt in De Sigaar. Een markt met mooie eetbare producten uit Kampen en omgeving. Aangeboden in een kunstzinnige en historische setting. Elke 1e zaterdag van de maand wordt deze markt gehouden.

Maak kennis met interessante lekkere biologische producten. Neem een kijkje in het prachtige oude pand aan de Botermarkt 3. Een bijzondere markt met kramen van biologische ondernemers en liefhebbers. Vaak zal er kunst te bewonderen zijn. Een plek waar telkens iets nieuws en bijzonders te koop is. Bij de kraam ‘Thuus’emaakt’ vind je verrassende en smakelijke huisvlijt.

Verder:
- verlorengroentesoep
- wildpluk
- koffie/thee
- taart
- kruiden
- je eigen kraam?

Loop op zaterdag gewoon binnen. De deuren gaan open vanaf 10.00 uur. Mocht je een onbespoten en/of biologisch idee hebben, kom langs, geef het door en blijf gezellig een tijdje hangen.

Locatie:
‘De Sigaar’ (voorheen Tabaksmuseum) Botermarkt, Kampen

Ook deelnemen met een kraam? Dat kan! Je kunt meedoen voor 1 keer of vaker. De kraamhuur is 10,- (een halve kraam is 5,-). Deze markt wordt mogelijk gemaakt door Stichting Ateliervoorziening Kunstenaars Kampen (STAKK).
Datum & tijd
03 March 2018
10:00 - 15:30
Adres
De Sigaar
Botermarkt 3
8261 GR Kampen
Contact
Geke Scholten
0616784028
https://www.facebook.com/Onbespoten-357221454773225/?modal=admin_todo_tour
onbespoten@gmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media