Zaterdag 24 februari tussen 13.00 en 16.00 uur wordt de rode loper uitgerold bij Wijkcentrum ’t Middelpunt. Buurtbewoners en andere belangstellenden kunnen die middag ieder moment binnen komen lopen aan de Lamoraal van Egmondstraat 2. Ook kinderen zijn van harte welkom.

De afgelopen maanden onderzochten Mauro Parravicini (architect), Willemieke van den Brink-Gouwentak en Anne Marth Kuilder (social designers) hoe zij de Flevowijk leuker en socialer kunnen maken. Uit hun gesprekken in de wijk blijkt dat de meeste bewoners niet veel met een wijkcentrum hebben, maar het wel leuk vinden om hun buren te ontmoeten bij een kop koffie. Volgens de ontwerpers kan ’t Middelpunt dié ontmoetingsplek worden. Hun ideeën en gekke plannen (een leger kaboutertjes, het bankjescollectief en meer) laten zij 24 februari zien.
Datum & tijd
24 February 2018
13:00 - 16:00
Adres
't Middelpunt
Lamoraal van Egmondstraat 2
8265 ZM Kampen
Contact
Anne Marth Kuilder
0612711848
http://www.tstralendmiddelpunt.nl/
mail@onverwachtezaken.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media