Zalk. Zaterdag 17 Februari a.s. zal er een uniek concert plaatsvinden in het Multi Functioneel Dorpshuis in Zalk. De organisatie is in handen van de Chr. Brassband Excelsior uit Zalk. De runner Up van het laatst gehouden NBK heeft een aantrekkelijk programma samengesteld wat toegankelijk is voor een breed publiek. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met de B-Band.

De B band van Excelsior staat onder leiding van Nyncke de Vries en Rieks van der Velde dirigeert de A Band. Het is de bedoeling dat het publiek tijdens het concert wordt getrakteerd op friet en snacks. Dranken zijn voor eigen rekening. De aanvang is om 16.00 uur en het concert zal een uur duren. De entree is 4 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar betalen 2 euro. Er kan ook een gezinskaart worden gekocht en deze kost 10 euro. Het concert zal worden afgesloten met een gezamenlijk optreden. Kortom een uniek concert welke de muziekliefhebber en Snacker niet mag missen.
Datum & tijd
17 February 2018
16:00 - 17:00
Adres
MFD Zalk
Broeksteeg 42
8276AG Zalk
Contact
Henk Dekker
06-30778630
www.excelsiorzalk.nl
hjdekker60@kpnmail.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media