Als opwarmertje voorafgaand aan de KamperKampvuuravond tijdens het Sail weekend vindt er een kick off plaats bij Quintus tijdens de Kunstmiddag. Iedereen met gitaar en capo kan aanschuiven. Doe je ook mee?

Wat is de KamperKampvuurAvond?
De eerste KamperKampvuurAvond zal plaatsvinden op zaterdag 31 maart van 20.30u tot 22.30 uur op het plein van de Buitenkerk in Kampen tijdens het Sail weekend! Op deze avond verzamelen zich zoveel mogelijk gitaristen op het plein om met z’n allen rondom vuurkorven bekende kampvuurliedjes te spelen en te zingen. De teksten en accoorden worden op een beamer geprojecteerd maar kunnen ook gratis aangevraagd worden op de Facebookpagina KamperKampvuurAvond. Om mee te kunnen doen heb je een gitaar en een capo nodig. De liedjes die gespeeld worden zijn allemaal door beginners te spelen en zijn o.a. van Ed Sheeran, Eric Clapton, Normaal en Nielson.

Samenwerking
De eerste KamperKampvuurAvond is een samenwerking tussen Quintus en De Muziekbrouwerij en heeft als doel zoveel mogelijk gitaristen en zangers en zangeressen samen muziek te laten maken!

Tot zaterdag de 10e!  

Datum & tijd
10 March 2018
14:00 - 16:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261 GC Kampen
Contact
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media