"Met ons eten willen we graag iets van de schoonheid van Eritrea laten zien", vertelt Asmeret. Zij komt uit Eritrea, emigreerde tijdens de oorlog tussen Eritrea en Ethiopië naar Saudi-Arabië en woont nu zeven maanden met haar twee dochters in Asielzoekerscentrum in Dronten.

Asmeret kookt het eerste diner bij 'Voedsel Vertelt'. Dit is een initiatief van De Sigaar en Verhalenhuis Kampen. Wil je via deze traditionele Eritrese gerechten proeven aan de cultuur van dit Oost-Afrikaanse land? Wees dan welkom op vrijdag 9 maart.

Gezellig Eethuis
De Sigaar wordt omgetoverd tot een gezellig eethuis. Met maximaal vijfentwintig gasten is er alle ruimte voor sfeervol tafelen en goede gesprekken.

Ook aan de vegetarische gasten is gedacht. Op het menu staan de volgende gerechten: Injera (Teff pannenkoek) met Ades (linzenstoof), Alicha (groentestoof), eieren Zigni. Daarnaast wordt er Zigni (pikante kip), Kulwa (rundvlees met ui en saus), Himbasha (Eritrees brood) en salade geserveerd. De gasten krijgen Eritrese koffie na.

Diner: 12,50 euro (betaling vooraf).
Wijn, bier, fris: 1 euro (ter plaatse)
Datum & tijd
09 March 2018
18:00 - 22:00
Adres
De Sigaar
Botermarkt 3
8261 GR Kampen
Contact
Hilda Helmhout
06 46278863
www.verhalenhuiskampen.nl
hilda@verhalenhuiskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media