Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen; Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa. Ooit opgericht als band voor oudere kinderen die het station van K3 zijn ontgroeid, maar ondertussen zijn ze meer en meer een familieband geworden.

Voor elk optreden wordt de tourbus volgepakt met versterkers, gitaren podiumdelen en kan het volgende avontuur beginnen.
Hippe Gasten pakt uit, showpakken aan…

Of het om de eigen theatershow “Anders” gaat of een festivalconcert, verwacht geen kikkersprongetjes of eendendansjes, maar een interactieve poprockshow waar iedereen met een goed gevoel weggaat. Jong en oud! Grote bühnes kunnen met een gerust hart hun festival laten openen door dit schattige kinderbandje!
Datum & tijd
03 February 2018
14:15 - 17:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 Dc Kampen
Contact
't Ukien
+31384691502
http://ukien.nl/productie/hippe-gasten/2018-03-03
info@ukien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media