Op zaterdag 10 maart treden Aspen Gems, Model Depose en Tiger Pilots op in 't Ukien

Aspen Gems
De Zwolse band Aspen Gems dompelt je onder in catchy en gloedvolle rock. De muziek schuurt langs de schaduwzijde van jaren tachtig wave, maar met een eigentijds en fris geluid. Invloeden uit Editors, White Lies of Boxer Rebellion sijpelen door in hun intense sound. De aanstekelijke nummers, gedreven door puntige gitaarlijnen, synthesizer en pompende bas en drum, brengen de heren live in een "mooie en energieke show" (VPRO3voor12)

Model Depose
Model Depose maakt duidelijk door new wave en synthpop beïnvloede popsongs, die samensmelten met techno-, electro- en rockinvloeden. Het zijn de scherpe vocalen vol emotie en de solide, contrastrijke composities die Model Depose herkenbaar, eigen en toonaangevend maken. Ook live weet Model Depose dit in rake vorm neer te zetten

Tiger Pilots
Tiger Pilots maakt indie rock. Dansbaar, donker, groots, met catchy melodieën én een enorm gevoel voor poppy hooks. Voor liefhebbers van Interpol, Foals, The Smiths, Editors en The National. Verwacht stuwende, dansbare en rockende songs listig vermomd als het ideale popliedje. Debuutalbum eind 2017.
Datum & tijd
10 March 2018
20:30 - 01:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 Dc Kampen
Contact
't Ukien
+31384691502
www.liveinkampen.nl
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media