Op zaterdag 10 maart treden Aspen Gems, Model Depose en Tiger Pilots op in 't Ukien

Aspen Gems
De Zwolse band Aspen Gems dompelt je onder in catchy en gloedvolle rock. De muziek schuurt langs de schaduwzijde van jaren tachtig wave, maar met een eigentijds en fris geluid. Invloeden uit Editors, White Lies of Boxer Rebellion sijpelen door in hun intense sound. De aanstekelijke nummers, gedreven door puntige gitaarlijnen, synthesizer en pompende bas en drum, brengen de heren live in een "mooie en energieke show" (VPRO3voor12)

Model Depose
Model Depose maakt duidelijk door new wave en synthpop beïnvloede popsongs, die samensmelten met techno-, electro- en rockinvloeden. Het zijn de scherpe vocalen vol emotie en de solide, contrastrijke composities die Model Depose herkenbaar, eigen en toonaangevend maken. Ook live weet Model Depose dit in rake vorm neer te zetten

Tiger Pilots
Tiger Pilots maakt indie rock. Dansbaar, donker, groots, met catchy melodieën én een enorm gevoel voor poppy hooks. Voor liefhebbers van Interpol, Foals, The Smiths, Editors en The National. Verwacht stuwende, dansbare en rockende songs listig vermomd als het ideale popliedje. Debuutalbum eind 2017.
Datum & tijd
10 March 2018
20:30 - 01:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 Dc Kampen
Contact
't Ukien
+31384691502
www.liveinkampen.nl
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen