Isa Mateman en Eva Westra, tweedejaars illustratie studenten aan de hogeschool voor de kunsten ArtEZ in Zwolle, zoeken het beginnersgeluk tijdens hun eerste expositie in De Sigaar, de nieuwe culturele broedplaats van Kampen. Eens moet de eerste keer zijn en binnenkort is het zover! Hun werk zal de eerste twee weekenden van maart te zien (en te koop!) zijn op de bovenverdieping van de oude sigarenfabriek aan de Botermarkt. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen.

De expositie is open van 11 tot 16 uur op zaterdag (3 en 10 maart) en van 13 tot 17 uur op zondag (4 en 11 maart).
De officiële opening zal zondag 4 maart om 14:00 uur plaats vinden. Welkom!

Het werk is deels gemaakt in opdracht van de academie en deels vrij werk, waardoor er een gevarieerde mix ontstaat van teken- en schilderwerk, fotografie en grafiek.
Datum & tijd
10 March 2018
11:00 - 17:00
Adres
De Sigaar
botermarkt 3
8261GR Kampen
Contact
peter schrader
0654257075
https://www.facebook.com/desigaar.stakk/
desigaar@stakk.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media