Ook dit jaar organiseert de Lionsclub Kampen een fietstocht op zaterdag 12 mei met de naam: “”IJsselverhalen op de pedalen””.
Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Gouden Hart aan de Koornmarkt te Kampen. De route is via de Zande, de geitenboerderij aan de Jules van Hasseltweg, Hoge weg, Gemaal Noordwendige dijk, KWC terrein met een activiteit naar het eindpunt Gemaal Flevoweg.

Bij de start krijg je een kaartje mee met de fietsroute. De route wordt aangegeven met gele bordjes en bij een grote Lionsvlag is er een spreker danwel activiteit.
De kosten zijn 5 euro pp. De opbrengst is voor het goede doel “”Goud voor Oud”” . We sponseren hier een leuke dag voor ouderen mee.
We rekenen op goed fietsweer en zien je graag op zaterdag 12 mei.

Kosten zijn 5 euro per persoon. Geniet mee van deze mooie tocht!
Datum & tijd
12 May 2018
10:00 - 16:00
Adres
Lions Kampen. p/a het Gouden Hart
Koornmarkt 1
8261JX Kampen
Contact
Erik-Jan van Oort
0627068497
www.lionskampen.nl
ejvoort@home.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media