De dag begint om 10:00 uur waarbij je vier make and takes gaat volgen. Sigrid Klinkenberg van het designteam van Marianne Design gaat met de deelnemers stempelen, Femmy Meijberg laat zien hoe je een prachtige mixed media kaart maakt met gebruik van Foamflowers, chipboard en inka gold, Rie Kuipers van het Hobbyjournaal komt een leuke make and take geven en Daniëlle van Daniëlle Lettering laat je een prachtige kaart maken met handletter technieken en embossingpoeder.

We werken met verschillende tafels waarbij je na een uur doorschuift naar de volgende workshop, na twee workshop is het tijd voor een goedverzorgde lunch. Tussendoor en nadien is er de mogelijkheid om de diverse materialen aan te schaffen en maak je kans op mooie prijzen!

Kosten zijn €32,50 per persoon, inclusief lunch, goodybag en 3 consumpties. Aanmelden kan via loes@kaartenhobby.nl
Datum & tijd
12 May 2018
10:00 - 16:00
Adres
Kaartenhobby.nl
Bedrijfsstraat 3
BK Kampen
Contact
Loes Hogendoorn
06192312326
http://www.kaartenhobby.nl
loes@kaartenhobby.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media