Gospelkoor Joyful Sound, onder meer bekend om de enorme zelfgemaakte kerstbal bij Kerst in Oud Kampen geeft op zaterdag 24 maart maar liefst twee paasconcerten. Het koor kreeg veel complimenten voor het bedenken, ontwerpen én maken van de 8 meter hoge kerstbal met bijna 10.000 kerstlichtjes. De kerstsfeer werd perfect neergezet en trok vele duizenden bezoekers.

Intussen was de enthousiaste groep al bijna een jaar bezig met de voorbereidingen van het komende paasconcert. Ook hier stond er geen rem op de creatieve ideeën en werd een gigantisch decor bedacht dat ook dit keer in eigen beheer is gemaakt. Dit decor zal de diverse scenes van het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus bijzonder mooi ondersteunen. Meer hierover wil het koor niet kwijt, omdat het dan de verrassing in het concert weg zou halen. Het geheel zal professioneel worden aangelicht door AVXL uit Wijhe, die ook alle podia van Sail Kampen voor hun rekening neemt.

Joyful Sound werkt al jaren met vooropgenomen tracks, waarbij de drum live mee speelt. Ook deze tracks worden in eigen beheer door de dirigent opgenomen, zodat nog steeds alles wat de bezoeker hoort en ziet helemaal Joyful Sound is. Dat bezoekers worden getrakteerd op de mooiste gospels, intense emoties en een prachtig beeld mag inmiddels duidelijk zijn.

Het avondconcert begint om 19:30 uur in de Nieuwe Kerk aan de Broederweg in Kampen. Toegang is € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen (t/m basisschool). 's Middags om 14:00 uur is er al een try-out voor slechts € 4,-. Meer informatie en reserveringen via www.joyfulsound.nl. Daar zijn ook video-opnames van vorige concerten te bekijken om alvast een idee te krijgen van waartoe dit koor in staat is.

Datum & tijd
24 March 2018
19:30 - 21:30
Adres
Nieuwe Kerk
Broederweg
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media