Op zaterdag 31 maart en maandag 02 april kan in huis 't Brieschend Peerd' genoten van een uniek Paasdiner. Kok Stefan Breuer heeft een overheerlijk diner samengesteld, waarvoor de joodse Pesachmaaltijd de inspiratiebron is. De gangen van het menu worden afgewisseld met korte vertellingen over de reeks Kamper Avondmalen uit de 16e eeuw.

Kampen, Sail Kampen en Pasen komen samen in een uniek Paasdiner in huis “ 't Brieschend Peerd'', Buitennieuwstraat 17. Ongerezen broden, sedersalade en matzetaart van spinazie en aardappel zijn enkele gerechten op het menu. Tussen de gangen door vertelt Carin Koopman over vier Kamper Laatste Avondmalen. Over hoe wij kijken naar een maaltijd bij de gegoede burgers van Kampen. Over een voor Kampen uniek attribuut in deze reeks Laatste Avondmalen. Over wie te zien zijn op de afbeeldingen. En terwijl de gasten in huis '' 't Brieschen Peerd'' hun overheerlijke toetje van pecancake met dadelsaus eten, blijkt men aan tafel te zitten met burgemeester Arent toe Boecop en zijn familie.

Ook een keer Eten bij de toe Boecops? Aanmelden kan via www.tbrieschendpeerd.nl of bel met (038)331 10 24
Datum & tijd
31 March 2018
18:00 - 20:00
Adres
Huis 't Brieschend Peerd
Buitennieuwstraat 17
8261 ap Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.tbrieschendpeerd.nl
carin@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media