In acht lessen willen we de kinderen graag kennis laten maken met kunst. We doen dit door een bezoek aan een museum, kunstenaar, atelier en/of gaan naar buiten op zoek naar kunst. Samen kijken, vertellen en luisteren we om daarna zelf aan de slag te gaan. Tijdens de lessen leren de kinderen werken met verschillende materialen en technieken. Ze ontdekken wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn en wat het is om een echte kunstenaar te zijn. De laatste les wordt namelijk omgetoverd in een echte expositie waar iedereen mag komen kijken. Er komt een echte opening en veiling. Elk kind mag een werk laten veilen. De opbrengst zal gaan naar een goed doel ten behoefte van kinderen en kunst in Kampen.

Data: 21 april, 28 april, 12 mei, 19 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni en 16 juni
Tijdstip: 14:00 uur tot 16:30 uur
Locatie: De Sigaar, Botermarkt 3 Kampen

Kosten: €40, - voor 8 lessen, dit is inclusief entree musea, overige uitstapjes, materialen, drinken en een hapje (Mocht je kind graag willen meedoen maar zijn de kosten toch iets te hoog neem dan contact op, wij kijken graag samen naar een oplossing)

Leeftijd: vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar (of in overleg)
Datum & tijd
21 April 2018
14:00 - 16:30
Adres
De Sigaar
Botermarkt 3
8261 GR Kampen
Contact
Elviera Cop-Weelink
0683224022
https://kinderkunstacademie.jimdosite.com/
kinderkunstacademiekampen@mail.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media