In het Atrium van het Ikonenmuseum kunt u zaterdagmiddag luistern naar het kleinkoor uit het Kamper Vocaal Ensemble Kavóca onder leiding van Luthine Postuma, met medewerking van Chris Postuma (tenor), Lucie Tromp (alt), Liesbeth van Es (harp) en Wietske Venderbos (dwarsfluit).

Zij brengen om 15.00 uur en om 16.00 uur het programma ‘Muziek van de Stilte’, met ingetogen Engelse- en Russische koormuziek, in afwisseling met Taizeliederen.

Tevens kunt u genieten van de nieuwe tentoonstelling ‘Geschonken Schatten’, van persoonlijke verzameling tot museumcollectie’ of kunt u de tentoonstelling ‘Met andere ogen’ in de Timmertoren bewonderen. De tentoonstelling ‘Met ander ogen’ biedt een bijzonder perspectief op de religieuze heropleving en vernieuwing in post- Sovjet landen.

Wie tijdens SAIL Kampen even ‘onder dak’ wil zijn, is van harte welkom in het Ikonenmuseum (Buiten Nieuwstraat 2). Koffie en thee is verkrijgbaar voor 2,- euro. Entree is de standaard museum toegang. Jeugd vrij toegang. In het kader van ‘Cultuur verzorg je sámen’ wordt iedere gift op prijs gesteld.

Openingstijden Ikonenmuseum
Het is museum is geopend van 10.00 - 17.00 uur

‘Muziek van de stilte’
Inloop optredens
Aanvang 15.00 uur en 16.00 uur
Datum & tijd
31 March 2018
15:00 - 17:00
Adres
Ikonenmuseum
Buitennieuwstraat 2
Kampen
Contact
Evelien Jalving

www.ikonenmuseumkampen.nl
e.jalving@ikonenmuseumkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort evenement
Concert
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media