Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening van de expositie “KUNST BOVEN WATER op zaterdag 7 april a.s.

De expositie door kunstenaarscollectief KUP-11 uit Lelystad vindt plaats in De Stadskazerne, in het historische stadshart van Kampen. Centraal staat de IJsselkogge, het scheepswrak dat in 2016 uit de IJssel is gelicht en in Batavialand wordt onderzocht en geconserveerd. De presentatie betreft een collectie schilderijen van KUP-11, met een historische aanvulling van archieven en vondsten welke tot stand is gekomen in samenwerking met het Stadsarchief Kampen en Batavialand. De opening vindt plaats in De Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen.

Programma:
14.30-15.00 uur Ontvangst met een drankje op de tweede verdieping in de Van  Mulkenzaal 
15.00- 15.30 uur Sprekers namens De Stadskazerne en KUP-11
15.30 uur Opening expositie door burgemeester Bort Koelewijn van Kampen
Tot 17.00 uur is er gelegenheid  om de kunst te bekijken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Meldt u aan voor een stadswandeling voorafgaand aan de opening: 
Voorafgaand aan de opening van de expositie kunt u desgewenst deelnemen aan een stadswandeling door Kampen. Gidsen van Touristinfo Kampen staan klaar en nemen u graag mee op een tour door deze prachtige stad. 

U kunt zich voor de stadswandeling tot 1 april aanmelden bij touristinfokampen@gmail.com, onder vermelding van “7 april, 13.00 uur, IJsselkogge”.De wandeling start om 13.00 uur op de begane grond van De Stadskazerne. De kosten bedragen 5 Euro per persoon, te voldoen op 7 april aan de balie van Touristinfo, Oudestraat 216, Kampen.

Datum & tijd
07 April 2018
14:30 - 17:00
Adres
Stadskazerne
Oudestraat 216
Kampen
Contact
Kitty van Dijk

www.kup-11.nl
kittyvandijk@upcmail.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media