2e paasdag is het weer zover, u komt toch ook naar Jaarmarkt ''De Heugte'' U vindt ons dit jaar in thuisbasis Brunnepe en tevens aansluitend op Sail. Er is weer van alles te koop en te zien: kleding, sieraden, schoenen, aardewerk, speelgoed en diverse ambachtelijke etenswaren. Ook mogen een aantal kermisattracties niet ontbreken, waaronder een grote Bungee een Draaimolen voor de kinderen en natuurlijk een grote grijpkraan. Vergeet ook vooral niet een lekkere Kip van het spit te scoren, een echte traditie! Aan de veerweg 5 organiseert Meet Point een overdekte kleedjesmarkt en een Rad van Avontuur, vergeet dus vooral niet hier even langs te lopen! Tot ziens!

De organisatie verwacht dat, mits het weer in orde blijft, een kleine 30.000 bezoekers langs de nieuwe markt, burgwal, hagenkade, noordweg en veerweg slenteren.

In de huidige vorm bestaat de jaarmarkt al een jaar of dertig, maar de roots liggen al in de veertiende eeuw. Ter hoogte van Brunnepe was een doorwaadbare plaats door de IJssel. Aan deze kant was er toen al een markt die men de Heugte noemde. Waar de naam precies vandaan komt, weten we niet, maar we vermoeden dat het te maken heeft met een verhoging in het landschap ter hoogte van het huidige Berkterrein.

Met recht een traditionele en historische markt dus!

Datum & tijd
02 April 2018
08:00 - 17:00
Adres
Jaarmarkt ''De Heugte''
Nieuwe Markt, Burgwal, Hagenkade, Noordweg, Veerweg 1
8262 BS Kampen
Contact


www.facebook.com/jaarmarktdeheugte
info@jaarmarktdeheugte.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media