Stadswandelingen, een paasdiner en een digitaal spel. Dit zijn de opvallende bijdragen van cultuurZIEN aan Sail Kampen 2018. Meer info is te vinden op www.cultuurzien.nl of www.tbrieschendpeerd.nl

Geen decor, maar een levende stad, is het uitgangspunt voor de activiteiten van cultuurZIEN. Voor uitvoering van de verschillende onderdelen is samenwerking gezocht met kok Stefan Breuer en B&B-eigenaar Cor Stam. Samen staan deze drie partijen voor inhoud en kwaliteit.

De stadswandelingen van zaterdag 31 maart en maandag 02 april sluiten inhoudelijk aan bij het paasdiner dat 's avonds wordt geserveerd. Voor het paasdiner was het Joodse Pesach de inspiratiebron. Voor wie Kampen op eigen gelegenheid wil ontdekken is er SteurSpeur, een digitale spel over Kampen en de handel.

Alle activiteiten worden tijdens Sail Kampen georganiseerd vanuit het huis 't Brieschend Peerd, Buitennieuwstraat 17. Een laat-gotisch pand uit 1507, waar recent restanten van balkschilderingen zijn aangetroffen.
Datum & tijd
31 March 2018
15:30 - 20:00
Adres
huis 't Brieschend Peerd
Buitennieuwstraat 17
8261 ap Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl en www.tbrieschendpeerd.nl
carin@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media