Het is volop voorjaar op 7 april in de Sigaar. Dat vieren we met een speciale editie van de markt. We gaan verse friet bakken van zoete aardappelen en heerlijke groene groentesap persen van o.a. peterselie en selderij. Voorjaarsgroene biospinaziesoep wordt geserveerd met sodabread (Iers brood op basis van karnemelk van ERF-1) met pesto van vers geplukte brandnetel. Bij alle lekkernijen worden recepten geleverd, zodat u thuis ook eens iets wilds kunt proberen. Er zijn schapenkaasjes te koop van biologische schapenboerderij De Vreugdehoeve. De Warmoezerij is terug met prachtige bewaargroenten en kraakverse andijvie in speciale pakketten!

Verder diverse zoetigheden en gezonde kruiderij. Honing en speciale jam van Aebe Poutsma. De Notengaard van Kampen heeft walnotenbrownies gebakken. Er is weer veel goeds uit stad en streek te vinden. Sta ook eens stil bij de kunstkraam van Artistique. De kruidenvrouwen hebben goede raad en fijne voorjaarsproducten. Er is koffie en diverse soorten bio-thee. En voor het weekend heeft Gerlyne van Zoetelief weer een speciale chocolade selectie gemaakt.

Openingstijden: van 10 uur tot 16 uur. Locatie De Sigaar, Botermarkt 3.
Datum & tijd
07 April 2018
10:00 - 16:00
Adres
De Sigaar
botermarkt 3
8261GR Kampen
Contact
peter schrader
0654257075

desigaar@stakk.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media