In april en mei bieden wij de Pighius-, Cuyentorf-, en de Lehmkuhlwandelingen aan. Deze wandelingen duren 3 uur en kosten €12,50 p.p. (incl. btw) en zullen beginnen op de Botermarkt in Kampen. Voor deze wandelingen dient u zich van te voren aan te melden. Als er minder dan 5 aanmeldingen per wandeling zijn, kunnen ze gecanceld worden. U hoort dit natuurlijk van te voren. U dient zich telefonisch (tot 12:00u op de desbetreffende dag) op 06-27887316 of per mail (Info@hetkampenvan.nl) aan te melden. Bij onze wandelingen dient u altijd contant te betalen op het beginpunt. Onze wandelingen worden in het Nederlands, Duits en Engels gegeven en is dus afhankelijk van de herkomst van de deelnemers. Verder is het mogelijk om ook op afspraak op andere tijdstippen een wandeling (in overleg met de gids) te kunnen krijgen, maar dan heeft u minimaal 4 andere deelnemers nodig.

Buiten deze tijden zijn er in overleg ook individuele wandelingen (1-4 deelnemers) mogelijk in overleg met de stadsgids. Deze individuele wandelingen kosten €23,50 p.p. (incl. btw) Onze wandelingen zijn altijd inclusief een pauzedrankje en gebak bij Restaurant de Vijfsprong. Met dit restaurant bieden wij ook een wandel en eetarrangement aan. Bij dit arrangement krijgt u 10% korting bij dit restaurant voor een drie - of viergangenmenu. Voor meer informatie over dit arrangement kijkt u op https://devijfsprong.com/wandelen-en-eten-kampen/(u kunt zich daar direct aanmelden). Zou u dit wel even bij ons willen melden, tijdens uw opgave?
Datum & tijd
08 April 2018
13:30 - 16:30
Adres
Het Kampen van...
Botermarkt 1
8261HM Kampen
Contact
Jeroen Linderhof
06-27887316
www.hetkampenvan.nl
info@hetkampenvan.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media